Living Proof

Tieteeseen pohjautuva Living Proof -hiustenhoitosarja mullistaa perinteiset käsitykset hiustuotteissa käytettävistä raaka-aineista

Patentoitua teknologiaa

Kaksikymmentä patenttia, yli 50 tuotetta ja yli 130 kansainvälistä palkintoa sekä lukemattomat kiitoskirjeet asiakkailta, “eläviltä todisteilta” kertovat brändin menestystarinaa.

Miksi Living Proof?

Saat Living proof -tuotteiden avulla silminnähden terveemmän näköiset hiukset ja kestävämmät kampaukset. Tuotteissa ei käytetä lainkaan painavia, latistavia silikoneja tai hartseja. Patentoitu teknologia luo painottomia, ilmavia, käsinkosketeltavan pehmeitä ja likaa, kosteutta ja öljyjä hylkiviä hiuksia.

KEVIN.MURPHY

Kevin.Murphy on erittäin laadukas hiustuotesarja, joka lunastaa lupauksensa. Tuotteet on suunniteltu painottomiksi, mutta silti erittäin suorituskykyiseksi, kestäväksi ja tehokkaaksi. Se on luotu mahdollisimman pitkälle käyttäen uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä ainesosia tuotteiden tehokkuudesta tinkimättä. Kaikki Kevin.Murphy tuotteet ovat sulfaatittomia ja parabeenittomia. 


K18Hair Leave-in Molecular Repair Mask

Vuosikymmenen tutkimustyön jälkeen on löydetty täysin uusi tieteellinen tapa korjata ja palauttaa vahingoittuneet hiukset takaisin terveemmiksi ja elinvoimaisiksi.

Hoidon voi suorittaa minkä tahansa palvelun yhteydessä. Suosittelemme kuitenkin hiusten pesua ennen hoitoa. Puhtaaseen hiukseen tehtynä hoidon teho on maksimaalinen. K18Hair hoidon vaikutusaika on vain 4 minuuttia ja tulokset näkyvät hiuksessa välittömästi. Kysy lisää kampaajaltasi.

Ylläpitävä kotihoito
Leave-in molecular repair hair mask                  

5ml 12€      15ml 32,90       50ml 79€ 

Tilauksen voi tehdä sähköpostitse tai soittamalla. Lisäämme hintaan postimaksun


Ongelmia hiuspohjan ja hiusten kanssa? Rasvoittuva hiuspohja? Näkyvää hilsettä? Kutiseva päänahka?

System 4 - luotettava Suomalainen tuoteperhe

System 4 on luotettava Suomalainen tuoteperhe, jonka tuotteet ovat tarkoitettu hiuspohjan ongelmien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn sekä hiusten hyvinvointiin. Hyvinvoiva ja terve hiuspohja tukee hiusten kasvua ja kiiltoa. Yleisiä ongelmia ovat hilseily, kutina, yliherkkyys sekä hiuspohjan liiallinen talineritys eli rasvoittuminen. Hajusteettomat ja kotimaiset hiusten ja hiuspohjan terapiatuotteet ovat Dermatologisesti testattuja. Ne sisältävät aktiivisia tehoaineita ja yrttiuutteita. Löydät liikkeemme valikoimasta sopivat täsmätuotteet hiuksillesi, ammattilaisten avustuksella.

alk. 17,90€

Äärimmäisen ihonmyötäiseen sängen poistoon

Babyliss Pro

Babyliss Pro Artists 1 ja 2  shaverit ovat äärimmäisen ihonmyötäiseen hiusten, parran ja koko kehon sängen poistoon.

Paristokäyttöinen matkakoko  119 €

Myös johdolla toimiva iso  239 €

Mattainen suosikkihiusvaha

Fudge Matte Hed

Täysin mattainen hiusvaha, joka tekee hennoistakin hiuksista tuuheamman näköiset. Matte Hed Extrassa koostumus on vieläkin mattaisempi ja pito on voimakkaampi. Mieto unisex-tuoksu. Kätevä pakkaus, josta vahaa on helppo annostella.

85ml 25€

Valmistele, muotoile ja viimeistele

KMS - päiväsi pelastaja

Kolmivaiheinen hiusten hoito- ja muotoilusarja. Täydellisen tyylin luomiseen pesu- ja hoitoaineet sekä kattava valikoima laadukkaita muotoilutuotteita. 

alk. 27,90€

Kotimainen tuotesarja

DS

Kotimainen tuotesarja, joiden tuotteet eivät lisää kemikaalikuormitusta tai hajusteyliherkkyyttä. Tuotteista on karsittu kaikki ylimääräiset raaka-aineet pois ja jätetty vain ne, joilla on oikeasti merkitystä tuotteen toimivuuden kannalta. Tehokkaasti puhdistavat tuotteet hoitavat ja ravitsevat hiuksia korkealuokkaisella laadullaan. Tuotteet ovat lisäksi myös vegaanisia. Pelkistetyn tuotesarjan kaikki muotoilutuotteet ovat erilaisia ja sieltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva tuote tilanteeseen kuin tilanteeseen.  

Hinta 19,90/kpl

Onko hiuspohjan ongelmia? Hiustenlähtöä? Heikko hiuksen kasvu?

System4 Bio Botanical- hoitosarja

Bio Botanical on suomalainen hoitosarja hiuspohjalle ja hiuksille. Se on suunniteltu vahvistamaan hiuksia ja edistämään hiusten kasvua. Uusien terveiden hiusten kasvu edellyttää hyvinvoivaa hiuspohjaa. Bio Botanical hoitosarjan tuotteet vilkastuttavat pintaverenkiertoa. Sen aktiiviset tehoaineet ja yrttiuutteet auttavat hiuspohjan ja hiusten kasvun ongelmissa. Voit käyttää tuotteita jatkuvasti, tai kuurina silloin kun huomaat lisääntynyttä hiustenlähtöä.

215ml 22,50€
500ml 29,90€